گروه معارف موسسه با صدور بیانیه‌ای، حملات رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم غزه را محکوم و با مردم فلسطین اظهار همدردی کرد.

إنا لِلّه و إنا إلیهِ راجعون

بار دیگر دست آلوده به خون سفاکان صهیونیست از آستین برآمد و با حمله به بیماران و مجروحان و کشتار بیرحمانه زنان و کودکان و مردم بی دفاع غزه ،جنایتی تازه رقم زد.
این غم جانکاه دلهای مسلمانان و نیز آزادگان جهان را دردمند ساخت و موجب خروش امت اسلامی و مردم آزاده دنیا شد.
سکوت مجامع بین المللی در برابر این جنایات هولناک قابل توجیه نیست و از کشورهای مسلمان نیز انتظار حمایت همه جانبه در دفاع از مظلومان فلسطینی و مقاومت اسلامی میرود.
ما این جنایت بزرگ و غیر انسانی را به شدت محکوم و از عاملان آن و همه کسانی که به هر نحو از جنایتکاران حمایت و پشتیبانی می کنند اعلام برائت و بیزاری می کنیم.
إن شاءالله به زودی عصای موسی( علیه السلام) به دست مولای عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر زمین کوبیده میشود و تمام ریسمانهای پوسیده جلادان صهیونیست را می بلعد و خانه سستر از عنکبوتشان برچیده شده و این رژیم منحوس کودک کش از صحنه روزگار محو خواهد شد.
اللّهم عجّل لولیّك الفرج

گروه معارف اسلامی مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز