قابل توجه کلیه دانشجویان پسر ورودی بهمن ۱۴۰۲ (نحوه ثبت درخواست معافیت تحصیلی)

به اطلاع دانشجویان پسر ورودی بهمن ۱۴۰۲ می رساند، کلیه مراحل اخذ معافیت تحصیلی به صورت غیرحضوری و از بستر سایت سازمان وظیفه عمومی به آدرس  www.epolice.ir  انجام خواهد شد.

مراحل ثبت نام مشمولان نظام وظیفه

کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کاردانی پیوسته و ناپیوسته که کارت پایان خدمت ندارند (مشمولین نظام وظیفه) باید جهت ثبت معافیت تحصیلی نهایتا تا روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ به سایت www.epolice.ir مراجعه و از قسمت خدمات اینترنتی، درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان داخلی را ثبت کرده و پس از آن به کارشناس نظام وظیفه موسسه مراجعه نمایند.

** هنگام ثبت درخواست در سایت حتما به موارد زیر دقت نمایید:

دانشگاه محل تحصیل: موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی حافظ شیراز ثبت شود.

تاریخ شروع تحصیل: ۱۴۰۲/۱۱/۰۱ ثبت شود.

– مقطع تحصیلی:

• مقطع تحصیلی (برای کارشناسی پیوسته): کارشناسی (لیسانس) غیرپزشکی پیوسته ثبت شود.
  • مقطع تحصیلی (برای کارشناسی ناپیوسته): کارشناسی (لیسانس) غیرپزشکی ناپیوسته ثبت شود.
  • مقطع تحصیلی (برای کاردانی پیوسته): کاردانی (فوق دیپلم) غیرپزشکی پیوسته ثبت شود.
  • مقطع تحصیلی (برای کاردانی ناپیوسته): کاردانی (فوق دیپلم) غیرپزشکی ناپیوسته ثبت شود.

** مدارک لازم جهت تحویل به موسسه: (بعد از ثبت کامل درخواست در سایت)

مقاطع کاردانی پیوسته / کاردانی ناپیوسته / کارشناسی پیوسته:

1. کپی گواهی موقت دیپلم
  2. اصل معافیت تحصیلی دانش آموزی یا برگه اعزام
  3. دانشجویان انصرافی، اصل نامه لغو معافیت تحصیلی (از دانشگاه قبلی) را به دانشگاه تحویل دهند.
  4. برگه تایید اولیه شرایط مشمول

مقطع کارشناسی ناپیوسته:

1. اصل نامه لغو معافیت دوره کاردانی
  2. دانشجویان انصرافی، اصل نامه لغو معافیت تحصیلی (از دانشگاه قبلی) را به دانشگاه تحویل دهند.
  3. برگه تایید اولیه شرایط مشمول

تذکر:

اطلاعات درج شده در نامه معافیت تحصیلی دریافتی از سایت www.epolice.ir باید با اطلاعات تحصیلی دانشجو تطابق کامل داشته باشد. از جمله نام دانشگاه باید دقیقا موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی حافظ شیراز باشد. مقطع و نام رشته نیز دقیقا با اطلاعات قبولی دانشجو یکسان باشد. در غیراینصورت دانشجو باید، به سازمان وظیفه عمومی ناجا جهت اصلاح نامه مراجعه کند.

در صورت عدم دریافت معافیت تحصیلی (تا ۲ ماه)، هرگونه عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو می باشد.

در صورت عدم مراجعه، دانشجو از حضور در جلسه امتحان محروم می گردد.

راهنمای ثبت درخواست معافیت تحصیلی

darkhast