نحوه برگزاری کلاس های عملی و دروسی که از تاریخ۱۰خردادماه برگزار شده اند در بازه زمانی امتحانات پایان ترم۹۸۲…

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند که کلاس های عملی و دروسی که از تاریخ ۱۰خردادماه برگزار شده اند در بازه زمانی امتحانات پایان ترم (شنبه۹۹/۰۴/۱۴ الی پنج شنبه ۹۹/۰۴/۲۶) برگزار نمی گردد و از روز شنبه ۹۹/۰۴/۲۸ مجددا تا تاریخ ۹۹/۰۵/۲۳ برگزار خواهد شد و از روز شنبه ۹۹/۰۵/۲۵ الی پنج شنبه ۹۹/۰۵/۳۰ امتحانات پایانی و تحویل کار خواهد بود. (تاریخ امتحانات پایانی و تحویل کار متعاقبا اعلام خواهند شد.)

**** کلاس تربیت بدنی(کددرس۱۰۳۲) و ورزش۱(کد درس۱۰۳۳) از روز شنبه۹۹/۰۴/۱۴ الی پنج شنبه ۹۹/۰۵/۰۲ برگزار نمی گردد و از روز شنبه ۹۹/۰۵/۰۴ مجددا تا تاریخ ۹۹/۰۵/۲۳ برگزار خواهد شد و پس از آن امتحان پایانی(تاریخ آن متعاقبا اعلام خواهد شد) برگزار می گردد.