زمان ارسال فرم آمادگی دفاع یا تحویل (فرم شماره ۳ و ۵) جهت دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معماری و کارشناسی پیوسته مهندسی معماری و معماری داخلی … ۱۴۰۰/۰۴/۱۰

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

قابل توجه دانشجویان درس طرح نهایی (پایان نامه) مقاطع کارشناسی ناپیوسته معماری، مهندسی معماری و معماری داخلی

به اطلاع می رساند دانشجویانی که قصد دارند تیرماه ۱۴۰۰ پروژه طرح نهایی خود را تحویل دهند (تاریخ تحویل: ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰)، بایستی حداکثر تا پنجشنبه ۱۰ تیرماه ساعت ۱۲ ظهر، تاییدیه ی اساتید راهنمای معماری، سازه و تاسیسات را طی فرمهای شماره ۳ و شماره ۵ شیوه نامه به آدرس ایمیل مسوولین پایان نامه ارسال نمایند.

formhaye proposal karshenasi 99

📚 فقط دانشجویانی امکان تحویل فرمهای شماره ۳ و ۵ خود را در این تاریخ دارند که حتما از زمان تایید پروپوزال (فرم شماره یک) آنها حداقل ۲ ترم (حداقل شش ماه) گذشته باشد.
📚 ارسال فرمهای تاییدیه ی اساتید راهنمای معماری، سازه و تاسیسات (هر ۳ نفر) و اساتید راهنمای معماری داخلی و تاسیسات( هر ۲ نفر) در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰ با هم الزامی ست. بنابراین در صورت عدم تایید هر کدام از این ۳ نفر، دانشجو اجازه ی تحویل پروژه ی طرح نهایی خود را نخواهد داشت.

📚 دانشجویان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری بایستی مدارک خود را به آدرس ای میل b.zangeneh@hafez.ac.ir ارسال نمایند.

📚 دانشجویان مقطع معماری داخلی بایستی مدارک خود را به آدرس ای میل h.rahmani@hafez.ac.ir
ارسال نمایند.
📚 دانشجویان فرصت دارند تا پیش از تاریخ دهم تیرماه ۱۴۰۰ به کرکسیون های معماری، سازه و تاسیسات برای دریافت تاییدیه ی تحویل ادامه دهند.