زمان ارائه پروپوزال کارشناسی معماری (پیوسته و ناپیوسته) جهت نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ … ۱۳۹۹/۱۱/۲۳

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع دانشجویان عزیز ترم اخر کارشناسی معماری (پیوسته و ناپیوسته) می رساند مهلت ارسال پروپوزال جهت بهمن ۹۹ تا مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ می باشد.

لذا خواهشمند است مدارک خود را طبق لیست زیر ارسال فرمایید:

💻پروپوزال به همراه سایتهای پیشنهادی توسط دانشجو به آدرس ای میل ضمیمه ارسال خواهد شد.
📱لیست دانشجویان موردتایید توسط استاد راهنمای محترم برای مسوول پایان نامه (خانم مهندس زنگنه نژاد ) حداکثر تا تاریخ ۲۳ بهمن ماه ارسال خواهد شد.

ظرفیت هر استاد راهنمای محترم جهت هر ترم: ۵ نفر

▪️ضمیمه کردن سایتهای پیشنهادیِ (۴ مورد) متنوع به پروپوزال ارائه شده الزامی ست… (مگر در مواردی که پروژه اساسا به دلیل سایتِ خاصی پیشنهاد شده باشد.‌)

روی نقشه های ارائه شده از سایت های پیشنهادی، ذکر موارد زیر الزامی است👇🏻
▪️آدرس دقیق سایت