اطلاعیه بسیار مهم در خصوص امتحانات پایان ترم….

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز

براساس مصوبه شورای آموزشی مؤسسه و شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا به آگاهی می‌رساند که:

1. کلیه امتحانات به صورت مجازی برگزار می‌شود و دانشجویان نمی‌توانند به صورت حضوری در مؤسسه جهت امتحان حضور یابند، لذا خواهشمند است آمادگی لازم جهت شرکت در آزمون (از قبیل اینترنت، شارژ دستگاه موبایل، تبلت، لپ تاپ یا رایانه) را قبل از شروع آزمون داشته باشید.

1. با توجه به اینکه حضور در جلسه امتحان پایان ترم اجباری می‌باشد، لذا دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که در صورت غیبت در هر جلسه امتحان، برای آن درس غیبت محسوب می‌گردد و از نمراتی که تا کنون در کلاس درسی اخذ نموده‌اند نیز محروم خواهند شد و به هیچ‌وجه آزمون مجدد برگزار نخواهد گردید و کلیه عواقب شرکت نکردن در آزمون پایان‌ترم برعهده دانشجو می‌باشد.