اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی تكمیل ظرفیت (ظرفیت های خالی مانده) كدرشته‌محل های مرحله پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع كاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای (بهمن ماه سال ۱۴۰۲)

پيرو اطلاعيه به تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ اين سازمان در خصوص پذيرش دانشجو در كدرشته محل‌هاي اعلام شده از سوي دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش ‌عالي در مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای- بهمن ماه سال ۱۴۰۲، ضمن اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته محل‌هاي مرحله مذكور، اعلام می‌نماید براي اطلاع از زمان دقيق ثبت‌نام و ارائه مدارک مورد نياز مندرج در درگاه اطّلاع‌رساني اين سازمان (مطابق مدارک اعلام شده در اطلاعيه به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۰مربوط به اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهایی آزمون کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای سال۱۴۰۲) از روز یکشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۳به درگاه اطّلاع‌رساني دانشگاه يا موسسه آموزش ‌عالي محل قبولي خود مراجعه نمايند. ضمناً پذیرفته‌شدگان رشته های مختلف تحصیلی باید به موارد زیر توجه نمایند:
۱- پذیرفته شدگان باید در زمان ثبت نام گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه نظام جديد در يكی از رشته های شاخه‌های فنی و حرفه ای و كاردانش یا ديپلم فني و حرفه اي دوره چهار ساله(نظام قديم)، ديپلم شاخه نظري نظام آموزشي جديد ۳-۳-۶، ديپلم نظام سالي واحدي یا ديپلم نظام ترمی واحدی متناسب با دیپلم خود را تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۳۰به محل قبولی ارائه نمایند، لذا در صورت عدم دريافت مدرک ديپلم تا تاریخ مذکور، حق ثبت نام و ادامه تحصیل نخواهند داشت. ضمناً داوطلبان دیپلم شاخه نظری نظام سالی- واحدی یا ترمی- واحدی باید نسبت به ارائه مدرک پیش‌دانشگاهی خود اقدام کنند.
۲- عدم ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف قطعي از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.
۳- پذيرفته‌شدگانی كه قبلاً در يكي از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌ عالي در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي قرار گرفته‌اند، مطابق ضوابط، قبولي قبلي آنان لغو شده و باید منحصراً در رشته قبولي جديد ادامه تحصيل دهند. اين دسته از پذیرفته‌شدگان لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند و مدارك ثبت‌نامي آنان توسط موسسه محل قبولي جدید از محل قبولي اولیه آنان درخواست مي‌شود.
۴- همه پذيرفته‌شدگان مرد لازم است با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحات ۱۸ و ۱۹ دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون کاردانی ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای سال۱۴۰۲ واجد شرايط لازم بوده و منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.
۵- در هر مرحله‌ از پذيرش (ثبت‌نام‌، پذيرش دانشجو يا حین تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ شود فرد متقاضی حقايق‌ را كتمان‌ يا اطلاعات غلطي ارائه نموده و واجد شرايط نیست، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با فرد رفتار خواهد شد.
۶- متقاضيان در صورت لزوم مي‌توانند سئوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی https://request.sanjesh.org يا در ساعات اداري با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ مطرح نمایند.