اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی ظرفیت های خالی مانده كدرشته‌محل های مرحله پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع كاردانی به كارشناسی ناپیوسته بهمن ماه سال ۱۴۰۲

پيرو اطلاعيه‌ به تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ اين سازمان در خصوص پذيرش دانشجو در كدرشته‌محل‌هاي اعلام شده از سوي دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش‌عالي در مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل مدرک کاردانی) کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه سال ۱۴۰۲، ضمن اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته‌محل‌هاي مرحله مذكور، اعلام می‌دارد براي اطلاع از زمان دقيق ثبت‌نام و مدارک مورد نياز (مطابق مدارک اعلام شده در اطلاعيه به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۰۸مربوط به اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۲ مندرج در درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان)، از روز چهارشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۹به درگاه اطلاع‌رساني دانشگاه يا موسسه آموزش‌عالي محل قبولي خود مراجعه نمايند. ضمناً توجه پذیرفته‌شدگان را به موارد زیر جلب می‌نماید:
۱- پذیرفته‌شدگان باید در زمان ثبت‌نام دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم) بوده یا حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۳۰نسبت به اخذ مدرک کاردانی خود اقدام نموده باشند.
۲- عدم ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف قطعي از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.
۳- پذيرفته‌شدگانی كه قبلاً در يكي از دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش‌عالي در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي قرار گرفته‌اند، مطابق ضوابط، قبولي قبلي آنان لغو شده و منحصراً در رشته قبولي جديد باید به تحصيل بپردازند. ضمناً اين دسته از پذیرفته‌شدگان لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند و مدارك ثبت‌نامي افراد توسط موسسه محل قبولي جدید از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌شود.
۴- پذيرفته‌شدگان مرد لازم است با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحات ۲۴ و ۲۵ دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۲ واجد شرايط لازم بوده و گواهي مربوط به دانشگاه محل قبولي ارائه دهند.
۵- در هر مرحله‌ از پذيرش (ثبت‌نام‌، پذيرش دانشجو يا حین تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ شود فرد متقاضی حقايق‌ را كتمان‌ يا اطلاعات غلطي ارائه نموده و واجد شرايط نیست، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با فرد رفتار خواهد شد.
۶- متقاضيان در صورت لزوم مي‌توانند سئوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی https://request.sanjesh.org يا در ساعات اداري با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ مطرح نمایند.