پيرو اطلاعيه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۸ به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام كننده در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۴۰۱ در تمامي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غير دولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و هفتمين المپياد علمي- دانشجويي كشور مي‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامي آن دسته از متقاضیانی كه در زمان مقرر (از تاريخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ لغايت ۱۴۰۰/۰۹/۲۷) در این آزمون ثبت‌نام نموده‌اند، از روز يکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ لغايت روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ به منظور مشاهده و ویرایش بر روي درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org  قرار خواهد گرفت. متقاضيان ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنمای ثبت نام و اصلاحات مربوط به آن مندرج در اطلاعيه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ که از طريق درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان در دسترس است، نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با متقاضیانی كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نشده ‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني فوق (۱۴۰۰/۱۱/۰۳ لغايت ۱۴۰۰/۱۱/۰۶) بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور