اسناد و مدارک موردنیاز جهت تحویل پروژه طرح نهایی مقطع کارشناسی پیوسته معماری داخلی … ۱۴۰۰/۰۴/۱۷

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع می رساند اسناد و مدارک موردنیاز جهت تحویل پروژه طرح نهایی کارشناسی معماری داخلی (در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ تا ساعت ۱۲ ظهر) به شرح زیر می باشد:

✅ رساله مطالعات پروژه طرح نهایی طبق شیوه نامه به صورت فایل word و pdf (هر دو الزامی ست)
(رساله پایان نامه بر اساس شیوه نامه موسسه تهیه وتنظیم شود. بدیهی است عدم تطابق رساله با مندرجات شیوه نامه در نمره دانشجو با تاثیر منفی اثرگذارخواهد بود)

✅آلبوم نقشه های دو بعدی وضع موجود، معماری، و معماری داخلی طبق موارد ذکر شده در شیوه نامه به صورت فایل اتوکد ۲۰۰۷ و pdf (هر دو الزامی ست)

✅ پرسپکتیوهای داخلی و خارجی به صورت فایل jpg یا pdf

✅ انیمیشن با حداقل زمان دو دقیقه از زوایای مختلف پروژه به صورت دید ناظر

✅ ارائه ۲ پوستر شامل کلیه اطلاعات پروژه طرح نهایی به صورت فایل jpg یا pdf

📚 لازم به ذکر است که بایستی کلیه فایل های پروژه به صورت rar فشرده سازی شود و در قالب فقط و فقط یک ای میل به آدرس ای میل زیر ارسال گردد.

❗❗❗در صورت ارسال چندین ای میل، متاسفانه پروژه داوری نخواهد شد.

h.rahmani@hafez.ac.ir