اسناد و مدارک لازم جهت تحویل پروژه طرح نهایی دانشجویان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مهندسی معماری … مورخ یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

📚 اسناد و مدارک موردنیاز جهت تحویل پروژه طرح نهایی دانشجویان *مقاطع کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری* مورخ *یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲* به قرار زیر خواهد بود:
✅ *رساله* مطالعات پروژه طرح نهایی طبق شیوه نامه به صورت فایل word و pdf (هر دو الزامی ست)
✅ *آلبوم نقشه های دو بعدی معماری، سازه و تاسیسات* پروژه طبق موارد ذکر شده در شیوه نامه به صورت فایل اتوکد ۲۰۰۷ و pdf (هر دو الزامی ست)
✅ *پرسپکتیوهای داخلی و خارجی* به صورت فایل jpg یا pdf
✅ *ارائه۲ پوستر* شامل کلیه اطلاعات پروژه طرح نهایی به صورت فایل jpg یا pdf
✅ *ماکت* پروژه با توجه به دستورالعمل های شیوه نامه و نظر استاد راهنمای معماری (کیفیت ساخت ماکت و جزییات ارائه بسیار مهم است.)
قابل ذکر است که کلیه اسناد بندهای اول تا چهارم *روی سی دی* ارائه خواهد شد و بند پنجم یعنی *ماکت به صورت فیزیکی* ساخته می شود و به آموزش موسسه تحویل داده می شود.
❗در روز *یکشنبه ۸ بهمن ماه*، هر دانشجو *یک سی دی و یک ماکت* تحویل دانشگاه خواهد داد.
❗تحویل به صورت *حضوری* است.
❗لازم به ذکر است یک مراقب *حداکثر تا ساعت ۱۴* تاریخ فوق الذکر سی دی و ماکت را از دانشجویان تحویل خواهد گرفت.