برگزاری دروس عملی از تاریخ۱۳۹۹/۰۳/۱۰…

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

قابل توجه دانشجویان عزیز

دروس عملی از تاریخ ۹۹/۰۳/۱۰ به شرح ذیل برگزار می گردد:

🔹دروس تربیت بدنی و ورزش۱ به صورت مجازی برگزار می گردد.

🔹 دروس رشته علوم ورزشی به صورت مجازی برگزار می گردد.

🔹 دروس رشته فنی و مهندسی هفته اول(۹۹/۰۳/۱۰ الی ۹۹/۰۳/۱۵) به صورت مجازی و از هفته های بعد به صورت حضوری برگزار می شود.

🔹 در زمان امتحانات پایان ترم (که نحوه برگزاری آن متعاقبا اعلام می گردد) این کلاس ها برگزار نخواهند شد و پس از آن ادامه خواهند یافت.

🔹 شماره کلاس های درسی را می توانید از قسمت سامانه آموزش مجازی ⬅️ لیست کلاس ها(که تا روز جمعه۹۹/۰۳/۰۹ بر روی سایت بارگذاری می گردد) جستجو و در همان ساعتی که در برنامه هفتگی دارید در کلاس حضور یابید.

🔹در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با شماره های ۵-۳۲۳۱۹۶۴۲ داخلی۱۰۲و۱۰۳ تماس گرفته و یا به آدرس اینستاگرام hafezuni.poshtiban پیام ارسال فرمایید.

دروس عملی۹۹۰۳۱۰

لازم به ذکر است که در زمان برگزاری دروس به صورت حضوری به همراه داشتن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی الزامی می باشد.

مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز