پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد۹۸

به اطلاع دانشجویان کارشناسی پیوسته مؤسسه آموزش عالی حافظ و سایر دانشگاه های کشور می رساند مؤسسه آموزش عالی حافظ بر اساس ” آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد ” مصوب ۱۳۹۳/۰۴/۱۱ و ابلاغیه های شماره ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخه ۱۳۹۳/۰۵/۰۵ و شماره ۲۱/۱۱۴۳۷۴ مورخه ۱۳۹۳/۰۶/۳۰ وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در تمامی رشته ها و گرایش های دایر در مقطع کارشناسی ارشد از میان دانشجویان کارشناسی پیوسته برتر با شرایط ذیل دانشجو می پذیرد.
(“رشته های مورد پذیرش مؤسسه آموزش عالی حافظ “حسابداری، مهندسی معماری، معماری منظر، زبان و ادبیات فارسی)
توجه : قبل از تکمیل و ارسال مدارک مطالعه آیین نامه مذکور الزامی است.
(۱۳۹۵-۲-۲۸)-[۲۰۸۸۲۸]-a-b-arshad94
۱ – داوطلب متقاضی ( اعم از دولتی ، پیام نور ، آزاد ، پردیس ، جامع علمی کاربردی و . . . ) باید جزو ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
۲ – متقاضی از ورودی های مقطع کارشناسی نیمسال اول ۹۵-۹۴ یا از ورودی های مقطع کارشناسی نیمسال دوم ۹۵-۹۴ بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوطه باشد.
۳ – متقاضی حداکثر طی ۸ نیمسال فارغ التحصیل شود.
۴ – متقاضی در پایان نیمسال هفتم حداقل۱۱۵ واحد یا ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل ۱۱۰ واحد درسی و یا سه چهارم واحدهای درسی تا پایان نیمسال ۶ به لحاظ میانگین کل جزو ۱۰ درصد برتر هم ورودی و هم رشته خود باشد.
۵ – متقاضی می بایست حداکثر تا مورخه ۱۳۹۸/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل گردد.
توجه : حائزین شرایط می توانند درخواست خود را با تکمیل فرم ها و مدارک ذیل تا آخر وقت اداری ۳۰ خردادماه ۱۳۹۸ به صورت حضوری و یا از طریق پست سفارشی به آدرس شیراز ـ خیابان کریمخان زند ـ پشت هتل پارس ـ کد پستی۱۳۹۶۴-۷۱۳۴۸ ارسال نمایند.
مدارک لازم :
۱ _ فرم شماره ۱ ( به همراه الصاق عکس) form1
۲ _ فرم شماره ۲ ( دریافت فایل) form2
۳ _ فرم شماره ۳ ( دریافت فایل )form3
۴ _-تصویر شناسنامه ( تمام صفحات )
۵ _ تصویر کارت ملی ( پشت و رو )
۶ _ کارنامه کل تحصیلی ( از اداره آموزش دانشگاه ، دانشکده و یا مؤسسه محل تحصیل اخذ شود )