نکاتی پیرامون برگزاری کلاس‌ها (نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱)

با توجه به بخشنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری مبنی بر لزوم از سرگیری آموزش حضوری و اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا، کلاس‌های نیمسال اول۱۴۰۲-۱۴۰۱ بر پایه آموزش حضوری برگزار خواهد شد.

۱٫ جهت تداوم استفاده از بستر آموزش‌های مجازی تعدادی از کلاس‌ها به صورت آموزش مجازی تعریف شده‌اند که در هنگام انتخاب واحد لازم است دانشجویان به نحوه برگزاری کلاس (حضوری ـ غیرحضوری) دقت کنند، چرا که پس از پایان مهلت حذف و اضافه دانشجو قادر به تغییر دروس خود نخواهد بود.

۲٫ دانشجویانی که دروس مجازی را اخذ می‌نمایند می‌بایست برای استفاده بهینه و ارتباط مناسب با استاد در زمان برگزاری کلاس‌های مجازی وسایل لازم از قبیل(اینترنت، موبایل یا لپ تاپ، هندزفری و در صورت لزوم webcam) را در اختیار داشته باشند.

۳٫ حضور دانشجویان در کلاس‌های حضوری با رعایت کامل پروتکل بهداشتی و داشتن ماسک و کارت واکسن میسر خواهد بود.

۴٫ حداکثر غیبت مجاز در جلسات کلاسی سه جلسه غیبت موجه در هر کلاس درس می‌باشند و در صورت غیبت بیشتر، درس توسط استاد در پایان ترم حذف خواهد شد.

۵٫ کلیه امتحانات پایان ترم (اعم از شیوه آموزش حضوری و مجازی) به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

آموزش مؤسسه