مراحل تنظیم پروپوزال و ارسال آن … کارشناسی ارشد مهندسی معماری و معماری منظر

قبه اطلاع دانشجویان محترم گروه ارشد معماری و منظر که قصد ارائه پروپزال در مهر ۱۴۰۰ دارند می رساند در ابتدا نمودار راهنمای فرایند پروپزال را با دقت مطالعه کنید سپس مدارک زیر را اماده کرده و در تاریخ اعلام شده ارسال نمایید :

‏۱٫  فرم پروپزال تکمیل و تایپ شده توسط دانشجوی محترم به صورت pdf کلیه موارد حتما تایپ شده باشد

‏۲٫  استعلام پیشینه موضوع (عنوان پروژه) از طریق سامانه ایرانداک ، جهت تأیید سند رسمی تکراری نبودن موضوع
(سامانه پیشینه پژوهش سایت https://irandoc.ac.ir)

‏۳٫ تأیید استاد راهنمای محترم بوسیله ارسال پیامک به مسئول جلسات پروپزال (هیوا رحمانی). با این مضمون:
که پروپزال خانم یا آقای ….. توسط اینجانب بررسی شده و مورد تأیید اینجانب می‏باشد لذا این دانشجو در ظرفیت اینجانب لحاظ گردد.

قابل ذکر است بندهای مختلف فرم پروپزال و راهنمای تکمیل پروپزال و نکات ویرایشی و نگارشی که بر روی سایت دانشگاه قرار گرفته به دقت مطالعه شود.

۴٫ مدارک فوق طبق تاریخ های زمان بندی شده به آدرس ایمیل زیر ارسال گردد.
زمان ارسال پروپزال کارشناسی ارشد مهندسی معماری و معماری منظر
در ترم مهر ۱۴۰۰_۱۴۰۱
۲۹ مهر ۱۴۰۰ تا ساعت ۱۴
۲۹ آبان ۱۴۰۰ تا ساعت ۱۴
۲۹ آذر ۱۴۰۰ تا ساعت ۱۴

‏h.rahmani@hafez.ac.ir

۵٫ لطفا خارج از تاریخ های مذکور بدون هماهنگی هیچ فرمی ارسال نشود چون قابل بررسی نخواهد بود.

۶٫ همچنین در صورتیکه مدارک ارائه شده توسط دانشجو ناقص باشد یا مطابق شیوه نامه نباشد در جلسه گروه بررسی نخواهد شد و دانشجو تاریخ آن ماه را از دست خواهد داد
۷٫ پس از تایید پروپزال نتیجه بر روی سایت با ذکر تاریخ مصوب پروپزال اعلام می شود و دانشجو می تواند جهت دریافت امضاهای مربوطه و ثبت پروپزال در ایرانداک هماهنگ نمایید
۸٫ در صورت عدم تایید، دانشجو موظف است مجدد موارد را اصلاح نماید و در جلسات بعدی بررسی پروپزال ارائه نماید. موارد اصلاحی از طریق همان ادرس ایمیلی که پروپزال دریافت شده به دانشجو ارسال خواهد شد.

۹٫ نتایج بررسی پروپزال ۸ روز کاری پس از تاریخ دریافت روی سایت قرار خواهد گرفت.