مدارک مورد نیاز جهت ثبت نمره طرح نهایی و انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی معماری و معماری داخلی

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع دانشجویان عزیز کارشناسی معماری و معماری داخلی که ارائه طرح نهایی داشتند می رساند مدارک مورد نیاز جهت ثبت نمره طرح نهایی و انجام امور فارغ التحصیلی به شرح زیر می باشد:

• سی دی درون جلد طراحی شده شامل رساله پروژه طرح نهایی (درون سی دی فایل های word و pdf متن رساله و فایل های pdf یا jpg بخش پیوست که شامل آلبوم نقشه ها و تصاویر پرسپکتیوهای داخلی و خارجی ست، قرار میگیرد)

• فرم شماره ۴ شیوه نامه (فرم تایید شده ی انطباق رساله دانشجو با شیوه نامه ی طرح نهایی مقطع کارشناسی موسسه) که مورد بررسی، تایید و امضای استاد محترم راهنما قرار میگیرد.

❗لازم با ذکر است که بدون فرم شماره ۴ انجام امور فارغ التحصیلی و ثبت نمره درس طرح نهایی میسر نخواهد بود.

توجه توجه  … فایل مورد نظر قبل از کپی بر روی سی دی می بایست به تایید کتابخانه موسسه (داخلی ۱۱۷) رسیده باشد.

ایمیل کتابخانه :

ketabkhaneh@hafez.ac.ir

خواهشمند است جهت انجام امور فارغ التحصیلی ابتدا با داخلی ۱۰۲ هماهنگ کرده سپس همراه با مدارک مورد نیاز جهت ثبت نمره و فارغ التحصیلی به آموزش مراجعه فرمایید.

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز