فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ویژه دانشجویان کارشناسی پیوسته)

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹

(ویژه دانشجویان کارشناسی پیوسته)

مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز براساس آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد ناپیوسته(ابلاغیه شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ و اصلاحیه۲۹۹۵۷۴/۲ وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری) برای سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹ از بین دانشجویان کارشناسی پیوسته که جزء ۱۵درصد برتر میانگین معدل دانشجویان هم ورودی و هم رشته خود می‌باشند در رشته‌های زیر به صورت مازاد برظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوطه دانشجو می‌پذیرد.

دانشجویان پس از مطالعه دقیق شرایط و ضوابط و تکمیل مدارک، اسکن مدارک را به همراه نامه درخواست رشته به آدرس ایمیل info@hafez.ac.ir ارسال نمایند.

وب سایت مؤسسه: www.hafez.ac.ir

رشته‌های مورد پذیرش در مؤسسه

مهندسی معماری معماری
مهندسی معماری منظر
حسابداری حسابداری
زبان و ادبیات فارسی
آموزش زبان انگلیسی

شرایط بهره‌مندی از آیین‌نامه مربوطه:

• دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی نیمسال اول۹۶-۹۵ که پس از گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی تا پایان نیمسال ۶ به لحاظ میانگین کل جز ۱۵% برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند به شرط دانش‌آموختگی حداکثر تا ۳۱/۰۶/۹۹ و دانش‌آموختگان ورودی نیمسال دوم۹۴ به شرط دانش‌آموختگی حداکثر تا ۳۰/۱۱/۹۸ و طی ۸نیمسال دانش‌آموخته شود.
  • متقاضیان ورودی نیمسال دوم۹۶-۹۵ باید در ۷نیمسال دانش‌آموخته شوند(تا تاریخ۳۱/۰۶/۹۹).
  • متقاضیان ورودی نیمسال مهر۹۷-۹۶ باید در ۶نیمسال دانش‌آموخته شوند(تا تاریخ۳۱/۰۶/۹۹).
  • پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یکبار امکان‌پذیر است.
  • تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام کنند. لذا دانشجویان کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در فراخوان نمی باشند.
  • مدارک مورد نیاز: ۱٫ اسکن عکس ۲٫اسکن کارت ملی و صفحه اول شناسنامه ۳٫ اسکن ریزنمرات تا پایان نیمسال ششم ۴٫ اسکن گواهی رتبه (تاپایان نیمسال ششم) تایید شده توسط اداره آموزشی دانشگاه محل تحصیل ۵٫اسکن نامه درخواست رشته و گرایش به همراه شماره تلفن ثابت و تلفن همراه.
  • form1 form2 form3

لطفاً درخواست‌های خود را تا پایان شهریورماه۹۹ ارسال فرمایید.

تلفن های تماس: ۵-۳۲۳۱۹۶۴۲-۰۷۱ داخلی۱۰۲و۱۰۳