زمان تحویل نامه آمادگی دفاع یا تحویل رشته های معماری و معماری داخلی … ۹۹/۰۶/۰۶

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) معماری،مهندسی معماری و معماری داخلی که از زمان اخذ درس طرح نهایی آنها ۲ نیمسال گذشته است و امکان ارائه پروژه خود را در شهریور ماه ۹۹ دارند می رساند می بایست تا تاریخ ۹۹/۰۶/۰۶ نامه ی آمادگی دفاع یا تحویل (فرم شماره ۳ آمادگی دفاع – فایل زیر) خود را به آموزش موسسه از طریق شماره واتس آپ زیر ارسال نمایند.

شماره تماس واتس آپ آموزش

۰۹۱۷۶۰۷۷۱۲۰

لازم به ذکر است دانشجویانی مجاز به تحویل یا دفاع طرح نهایی خود می باشند که علاوه بر تحویل فرم شماره ۳ ، نام آنها توسط استاد محترم راهنما به مسئول محترم پایان نامه بصورت مکتوب اعلام شده باشد. درغیراینصورت تحویل یا دفاع آنها باطل اعلام خواهد شد.

همچنین دریافت تاییدیه از اساتید سازه و تأسیسات الزامی می باشد.

form shomare 3

تبصره مهم- دانشجویانی که تقاضای برگزاری جلسه ی دفاع مجازی دارند، بایستی ۲ شرط زیر را تامین نمایند:

۱- استاد راهنمای محترم بایستی به صورت مکتوب درخواست دانشجو برای دفاع را طی نامه ای جداگانه تایید نمایند.

(تاکید بر ارزش پروژه ی ارائه شده جهت برگزاری جلسه دفاع)

۲-اسناد و مدارک پروژه بایستی جهت بررسیِ شرایط دفاع، به صورت کامل، حداکثر تا تاریخ ۱۸ شهریور ماه در اختیار اساتید محترم داور قرار بگیرد.

تاریخ تحویل و دفاع طرح نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.