زمان تحویل فرم های مورد نیاز جهت تحویل و ارائه طرح نهایی کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری و معماری داخلی … ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

قابل توجه دانشجویان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری، و معماری داخلی:
به اطلاع می رساند دانشجویانی که قصد ارائه پروژه طرح نهایی (پایان نامه) خود را در پایان ترم نخست سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دارند، آخرین مهلت ارسال فرمهای مورد نیاز ، ۳۰ دی ماه ۱۳۹۹ می باشد.
لذا خواهشمند است دانشجویان فرمهای شماره دو، سه و پنج خود را که به تایید و امضای اساتید موردنظر (استاد راهنمای معماری، استاد مشاور سازه و تاسیسات) رسیده است، به صورت فایل pdf به آدرس ای میل های زیر با توجه به مقطع و رشته تحصیلی خود، ارسال نمایند.

b.zangeneh@hafez.ac.ir
h.rahmani@hafez.ac.ir

✅لازم به ذکر است زمان تحویل پروژه های طرح نهایی چهارشنبه هشتم بهمن ماه ۱۳۹۹ می باشد.