زمان تحویل فرم آمادگی دفاع یا تحویل (فرم شماره ۳) و مدارک مورد نیاز و تاریخ تحویل طرح نهایی معماری داخلی … شهریور ۱۴۰۱

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی معماری داخلی که قصد دارند پروژه طرح نهایی خود را در شهریور ماه ۱۴۰۱ ارائه نمایند، خواهشمند است فرم آمادگی تحویل خود را (فرم شماره ۳) و فرم تاییدیه استاد تاسیسات (فرم شماره ۵) را حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۴ به آدرس ای میل زیر ارسال نمایند.

h.rahmani@hafez.ac.ir

‎موارد ضروری جهت دانشجویان عزیز:

‎📚 فرم شماره ۳دانشجویان حتما و الزاما باید توسط استاد راهنمای محترم معماری امضا شود و سپس ایمیل گردد.

form 3
‎‎📚 فرم شماره ۵دانشجویان، ضرورتی به امضا اساتید محترم سازه و تاسیسات ندارد، بلکه اساتید محترم سازه و تاسیسات طی لیستهایی اسامی دانشجویان مورد تایید خود را برای مسوول پایان نامه ارسال خواهند کرد.

‎📚 اگر دانشجویی قصد دفاع دارد، شرایط کار متفاوت و به شرح زیر است :

همانگونه که مستحضرید، نمره ی درس طرح نهایی که به صورت تحویل پروژه ارائه می گردد، از ۱۸ کسر می گردد.

🔴 تبصره مهم:
دانشجویانی که قصد اخذ نمره بالاتر از هجده را دارند و متقاضی برگزاری جلسه دفاع،باید دو شرط مهم زیر را تامین نمایند:

۱- استاد راهنمای محترم معماری بایستی به صورت مکتوب درخواست دانشجو برای دفاع را طی یک نامه جداگانه برای مسوول پایان نامه تهیه و ارسال فرمایند.
(ارائه ی توضیحات موردنیاز جهت تاییدیه ی ارزش های ویژه پروژه جهت برگزاری جلسه دفاع)

۲- اسناد و مدارک پروژه بایستی جهتِ بررسی شرایط دفاع، به صورت کامل، حداکثر تا تاریخ دوشنبه ۲۸ شهریور ماه در اختیار مسوول پایان نامه قرار بگیرد.

▪️تعیین صلاحیتِ برگزاری جلسه دفاع، پس از بررسی پروژه ارائه شده، برعهده ی مسوول پایان نامه و اساتید داور خواهد بود که حداکثر تا تاریخ ۳۰ شهریور ماه به اطلاع استاد راهنمای معماری خواهد رسید.

تعیین صلاحیتِ برگزاری جلسه دفاع، پس از بررسی پروژه ارائه شده، برعهده ی مسوول پایان نامه و اساتید داور خواهد بود که حداکثر تا تاریخ هجدهم تیرماه به اطلاع استاد راهنمای محترم خواهد رسید.

📚 اسناد و مدارک موردنیاز جهت تحویل پروژه طرح نهایی به قرار زیر خواهد بود:

✅ رساله مطالعات پروژه طرح نهایی طبق شیوه نامه به صورت فایل word و pdf (هر دو الزامی است)

✅آلبوم نقشه های دو بعدی وضع موجود طراحی معماری، تاسیسات پروژه طبق موارد ذکر شده در شیوه نامه به صورت فایل اتوکد ۲۰۰۷ و pdf (هر دو الزامی است)
🔴🔴 لطفا لطفا دقت بفرمایید فایل نقشه ها طبق پی دی اف پیوست که در شیوه نامه نیز ذکر شده کامل باشد و تمامی نقشه های خواسته شده در این بند ارائه شود
همچنین لطفا به لزوم ارائه صحیح ترسیم فنی توجه کافی شود
🔴🔴🔴لازم به ذکر است درصورتیکه در ارائه آلبوم نقشه ها به اندازه گذاری اجرایی، دیتایل های اجرایی بزرگنمایی شده به لحاظ طراحی کفسازی نورپردازی …انتخاب رنگ… طراحی اتصالات مرتبط با فضاهای داخلی … که از الزامات طراحی معماری داخلی است بی توجهی شده باشد کار برگشت داده میشود و به هیچ وجه نمره ای به این تحویل تعلق نمیگیرد)
✅ پرسپکتیوهای داخلی و خارجی به صورت فایل jpg یا pdf

✅ انیمشین طبق شیوه نامه
✅ ارائه ۲ پوستر طراحی شده که شامل کلیه اطلاعات پروژه طرح نهایی به صورت فایل jpg یا pdf باشد

◾️قابل ذکر است که همچنان روال تحویل پروژه های طرح نهایی روی سی دی و paperless خواهد بود.

دانشجویان عزیز می بایست کلیه اسناد فوق را روی CD در تاریخ ذکر شده بصورت حضوری به دانشگاه تحویل دهند.

📚 تاریخ تحویل پروژه ی طرح نهایی:

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۳۰

حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر

(تحویل به دانشگاه روی CD)