برنامه زمانبندی کلاس های کرکسیون سازه و تأسیسات جهت دانشجویان طرح نهایی … از ۹۹/۰۹/۱۱

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع می رساند دانشجویانی که قصد دارند هفته دوم بهمن ماه ۹۹ طرح نهایی خود را در مقطع کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری تحویل دهند یا دفاع کنند، بایستی جهت کرکسیون طرح نهایی خود در بخش سازه و تاسیسات، از هفته دوم آذر ماه طی جلسات کرکسیون منظم سازه و تاسیسات که به صورت هفتگی در سامانه آموزش مجازی مشخص شده است، اقدام نمایند.

✅لازم به ذکر است که هر دانشجو باید حداقل ۴ جلسه کرکسیون در هر بخش سازه و تاسیسات داشته باشد.

✅باید همزمان فرم شماره ۳ و فرم شماره ۵ (جهت اعلام آمادگی به دفاع یا تحویل در بازه ی زمانی اعلام شده در سایت) ارائه گردد.

لازم به ذکر است در صورت عدم ارائه فرم شماره ۵ (تاییدیه اساتید محترم سازه و تاسیسات) به هیچ وجه دانشجو اجازه ی ارائه ی پروژه طرح نهایی هود را نخواهد داشت.

✅زمان کلاس کرکسیون سازه: سه شنبه ها ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷ … کلاس شماره ۱۶۰۲
✅زمان کلاس کرکسیون تاسیسات: سه شنبه ها ساعت ۱۷ تا ۲۰ … کلاس شماره ۱۶۰۳

تاریخ شروع کلاسهای کرکسیون سازه و تاسیسات: سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۹۹

خواهشمند است قبل از آغاز کلاس ها میکروفن و دوربین های خود را جهت کرکسیون چک بفرمایید.

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز