اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور (سراسری، کاردانی به کارشناسی، فنی – حرفه ای و کارشناسی ارشد) سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور

(سراسری، کاردانی به کارشناسی، فنی – حرفه ای و کارشناسی ارشد)

سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

ضمن عرض خیرمقدم، تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته‌شدگان محترم را به نكات ذیل جلب می‌نماید.

فرآیند ثبت‌نام شما به دو صورت، ثبت نام غیرحضوری و یا ثبت نام حضوری انجام خواهد شد.

1. ثبت‌نام غیرحضوری:

این ثبت‌نام بعد اعلام نتایج توسط سازمان سنجش آموزش کشور و زمان‌بندی مندرج در اطلاعیه سایت سازمان، ازطریق شماره واتساپ ۰۹۱۷۶۰۷۷۱۲۰(از ساعت ۱۴-۸) و شماره واتساپ۰۹۱۷۳۹۵۶۲۲۷(از ساعت ۱۷-۱۵) انجام خواهد شد.

** کلیه مدارک ثبت نام به صورت اسکن شده به شماره واتساپ اعلام شده ارسال گردد.

** جهت پست مدارک و یا تحویل حضوری هماهنگی‌های لازم با شما انجام خواهد شد.

1. ثبت نام حضوری:

با به همراه داشتن مدارک لازم که در صفحه بعد آمده است، به نشانی: شیراز، خیابان کریمخان زند، پشت هتل پارس مراجعه فرمایید.

** شروع کلاس‌ها یک هفته بعد از اعلام نتایج سازمان سنجش به صورت غیرحضوری با استفاده از سیستم‌های آموزش الکترونیکی و مجازی است. کلیه دانشجویان لازم است شیوه‌نامه آموزشی سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ و راهنمای استفاده از سیستم‌های آموزش الکترونیک که در سایت موسسه درج شده است را به دقت مطالعه فرمایید.

** در صورت وجود هرگونه مشکل می‌توانید با کارشناس رشته (کارشناس بخش فنی و مهندسی داخلی۱۰۲ و کارشناس بخش علوم انسانی داخلی۱۰۳) و بخشIT (داخلی۱۰۹ و یا آدرس اینستاگرام hafezuni.poshtiban@) تماس حاصل فرمایید.

مدیریت آموزشی

شماره تماس‌های مؤسسه: ۵-۳۲۳۱۹۶۴۲-۰۷۱

مدارک لازم جهت ثبت نام

به همراه داشتن اصل مدارک جهت ثبت‌نام الزامی است.

(لطفاً در صورت ثبت‌نام حضوری کپی مدارک ۲ سری ارایه گردد و در صورت ثبت نام مجازی کلیه مدارک اسکن شود.)

مقطع کاردانی پیوسته فنی حرفه ای

۱٫ کپی شناسنامه (تمام صفحات)                                       ۲٫ کپی کارت ملی (پشت و رو)

۳٫ ۶قطعه عکس ۴*۳ سال‌جاری(برادران ۱۲قطعه عکس)          ۴٫ اصل مدرک دیپلم متوسطه (یا گواهینامه موقت)

۵٫ اصل زیرنمرات دوره متوسطه                                         ۶٫ وضعیت نظام وظیفه (برادران)

۷٫ رسید تأییدیه تحصیلی سه سال متوسطه                          ۸٫ فیش واریزی شهریه

۹٫ پرینت قبولی سازمان سنجش

مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته

۱٫ کپی شناسنامه (تمام صفحات)                                        ۲٫ کپی کارت ملی (پشت و رو)

۳٫ ۶قطعه عکس ۴*۳ سال‌جاری(برادران ۱۲قطعه عکس)           ۴٫ اصل مدرک دیپلم متوسطه (یا گواهینامه موقت)

۵٫ اصل مدرک پیش‌دانشگاهی (یا گواهی موقت)                      ۶٫ اصل زیرنمرات دوره متوسطه

۷٫ اصل زیرنمرات پیش‌دانشگاهی                                         ۸٫ وضعیت نظام وظیفه (برادران)

۹٫ رسید تأییدیه تحصیلی پیش‌دانشگاهی                             ۱۰٫ فیش واریزی شهریه

۱۱٫ پرینت قبولی سازمان سنجش

مقطع کارشناسی ناپیوسته

۱٫ کپی شناسنامه (تمام صفحات)                                         ۲٫ کپی کارت ملی (پشت و رو)

۳٫ ۶قطعه عکس ۴*۳ سال‌جاری (برادران ۱۲قطعه عکس)           ۴٫ اصل مدرک دوره کاردانی (یا گواهینامه موقت)

۵٫ اصل زیرنمرات دوره کاردانی                                            ۶٫ وضعیت نظام وظیفه (برادران)

۷٫ فیش واریزی شهریه                                                      ۸٫ پرینت قبولی سازمان سنجش

مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

۱٫ کپی شناسنامه (تمام صفحات)                                   ۲٫ کپی کارت ملی (پشت و رو)

۳٫ ۶قطعه عکس ۴*۳ سال‌جاری(برادران ۱۲قطعه عکس)

۴٫ اصل مدرک دوره کارشناسی پیوسته (یا گواهینامه موقت)

* در صورتی‌که مقطع قبلی کارشناسی‌ناپیوسته می‌باشد به همراه داشتن اصل مدرک دوره کاردانی الزامی می‌باشد.

۵٫ اصل زیرنمرات دوره کارشناسی پیوسته

* در صورتی‌که مقطع قبلی کارشناسی‌ناپیوسته می‌باشد به همراه داشتن اصل ریزنمرات دوره کاردانی الزامی می‌باشد.

۶٫ وضعیت نظام وظیفه (برادران)                                        ۷٫ فیش واریزی شهریه

۸٫ پرینت قبولی سازمان سنجش