اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص تاريخ و زمان اعلام نتايج نهايي كد رشته‌هاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در مرحله تكميل ظرفيت آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌‌ سال‌ ۱۳۹۸

پيرو انتشار اطلاعيه‌هاي مورخ ۹۸/۰۸/۲۲، ۹۸/۰۸/۲۶ و ۹۸/۰۸/۲۸ اين سازمان در خصوص پذيرش دانشجو در مرحله تكميل ظرفيت آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۸ بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات اطلاعيه‌هاي مذكور نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند كه نتايج نهايي پذيرفته‌شدگان مرحله مذكور در روز چهار‌شنبه مورخ ۹۸/۰۹/۰۶ از طريق پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org اعلام خواهد شد.

داوطلبان پذيرفته‌شده نهايي مي‌بايست براي اطلاع از نحوه ثبت‌نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي به مفاد اطلاعيه‌اي كه همراه با اعلام اسامي منتشر مي‌گردد مراجعه نمايند.