اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته محلهاي مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلي در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹

پيرو انتشار اطلاعيه‌ مورخ ۹۹/۰۹/۲۵ اين سازمان درخصوص پذيرش دانشجو در كدرشته محلهاي اعلام شده از سوي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ بدين وسيله ضمن اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته‌هاي محلهاي مرحله مذكور، توجه متقاضیان را به موارد ذيل جلب مي‌نماید:

تمامي متقاضياني که اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شده نهايي اين مرحله اعلام گرديده لازم است براي اطلاع از زمان دقيق ثبت‌نام و مدارک مورد نياز (مطابق مدارک اعلام شده در اطلاعيه مورخ ۹۹/۰۸/۰۵ مربوط به اعلام اسامي پذيرفته شدگان آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹) مندرج در درگاه اطلاع رساني اين سازمان، از روز چهارشنبه مورخ ۱۷/۱۰/۹۹ به درگاه اطلاع‌رساني دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي محل قبولي خود مراجعه نمايند.

یادآوریهای مهم:

۱- همه پذيرفته شدگان به شرط اخذ مدرك تحصيلي کارشناسي مورد تاييد حداكثر تا تاريخ ۹۹/۱۱/۳۰، مجاز به ثبت نام و ادامه تحصيل در رشته قبولي خود مي‌باشند.

۲- براساس‌ مصوبه‌ جلسه ۳۶۸ مورخ ‌۷۴/۱۱/۰۳ شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه، مركز مديريت حوزه علميه خراسان و اصفهان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مراكز فوق دوره ‌سطح ‌۲ را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ ۹۹/۱۱/۳۰ فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از متقاضیان بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط مركز مديريت حوزه‌هاي علميه يا مركز مديريت حوزه علميه خراسان و يا اصفهان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

۳– پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي ورودي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۹۲/۰۴/۱۵ شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۰۵/۲۸ توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

۴- براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۹۴/۰۸/۲۶ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، همه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۴/۰۵/۲۸ براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.

۵- پذيرفته شدگان مندرج در اين اطلاعيه كه قبلاً در يكي از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار گرفته‌اند مطابق ضوابط قبولي قبلي آنان لغو گرديده و مي‌بايست منحصراً در رشته قبولي جديد به تحصيل بپردازند. ضمناً اين دسته از متقاضیان لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند، بلكه با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و توسط موسسه محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه، مدارك ثبت‌نامي افراد از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌گردد.

۶- پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان در این مرحله به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه اعلام گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه و يا انصراف قطعي از كدرشته محل قبولي، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۴۰۰ را ندارند.

۷- همه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر نسبت به ثبت نام در موسسه محل قبولي خود اقدام نمايند. بديهي‌است عدم ثبت نام بموقع پذيرفته شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف از تحصيل در كد رشته محل ذيربط تلقي مي‌گردد.

۸- پذيرفته شدگان مرد لازم است با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش با سوابق تحصيلي (معدل) مقطع كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال ۱۳۹۹ واجد شرايط لازم بوده و گواهي مربوط به دانشگاه محل قبولي ارائه دهند.

۹- نظر به اينكه در دستورالعمل ثبت‌نامي ارسالي به تمامی دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۹ ابلاغ گرديده است تا از پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالي از طرف متقاضیان به اين سازمان باشد) مي‌باشند، صرفاً ثبت‌نام موقت و مشروط بعمل آيد، لذا ضرورت دارد اين دسته از پذيرفته‌شدگان به دانشگاه محل قبولي خود مراجعه نموده و مدارك لازم را به آنجا ارائه نمايند تا ثبت‌نام موقت از آنان بعمل آمده و بررسي لازم در مدارك و مستندات ارائه شده صورت گيرد. متقاضیانی كه داراي مغايرت معدل مي‌باشند مي‌بايست وضعيت نهايي خود را تا پايان بهمن ماه از دانشگاه محل قبولي پيگيري نموده و از مراجعه به اين سازمان جداً خودداري نمايند. درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند مي‌توانند از روشهایی که در انتهای این اطلاعیه اعلام گردیده با این سازمان مکاتبه نمایند.

۱۰- در هر مرحله‌ از پذيرش(ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ متقاضی حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

۱۱– اگر فردی در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ ثبت نام نموده و در اين مرحله نیز در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار گرفته، در صورتی که تمايل به انصراف از شرکت در آزمون سال ۱۴۰۰ را دارد به شرط ارائه درخواست حداکثر تا تاریخ ۹۹/۱۰/۳۰ هزينه ثبت‌نام به وی عودت داده می‌شود. بدیهی است این افراد از فرآیند آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ حذف خواهند شد.

باتوجه به عدم پذیرش حضوری متقاضیان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواستها به صورت الکترونیکی، متقاضیان در صورت داشتن هر گونه سوال می‌توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس http://darkhast.sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت نمایند. پس از ثبت درخواست، برای متقاضی شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می‌شود. متقاضیان می‌توانند پس از دریافت شماره و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس  http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.

ضمناً متقاضیان درصورت لزوم ميتوانند سوال يا سوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور و یا در روزها و ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ نیز در ميان بگذارند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور