اسناد و مدارک موردنیاز جهت تحویل پروژه طرح نهایی مقاطع مهندسی و کارشناسی ناپیوسته معماری ( ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۰ تا ساعت ۱۲ ظهر)

✅ رساله مطالعات پروژه طرح نهایی طبق شیوه نامه به صورت فایل word و pdf (هر دو الزامی ست)

✅آلبوم نقشه های دو بعدی معماری، سازه و تاسیسات پروژه طبق موارد ذکر شده در شیوه نامه به صورت فایل اتوکد ۲۰۰۷ و pdf (هر دو الزامی ست)

✅ پرسپکتیوهای داخلی و خارجی به صورت فایل jpg یا pdf

✅ تصاویر واضح، خوانا و دقیق در زوایای گویای مختلف از ماکت ساخته شده به صورت فایل jpg یا pdf (الزامی است)

✅ ارائه ۲ پوستر شامل کلیه اطلاعات پروژه طرح نهایی به صورت فایل jpg یا pdf

📚 لازم به ذکر است که بایستی کلیه فایل های پروژه به صورت rar فشرده سازی شود و در قالب فقط و فقط یک ای میل به آدرس ای میل زیر ارسال گردد.

❗❗❗در صورت ارسال چندین ای میل، متاسفانه پروژه داوری نخواهد شد.

b.zangeneh@hafez.ac.ir

📚 فولدربندی اسناد و مدارک تحویلی پروژه طرح نهایی بایستی به این صورت باشد:
۱- رساله به صورت word و pdf
۲- آلبوم نقشه ها به صورت اتوکد و pdf
۳- دو عدد پوستر
۴- تصاویر ماکت
۵- پرسپکتیوهای خارجی و داخلی

لازم به ذکر است تمام موارد فوق الزامی ست و قابل چشم پوشی نیستند. (تحت هیچ شرایطی)

لطفا به دانشجویان خود تاکید فرمایید که کیفیت و خوانایی تصاویر pdf و jpg ارائه شده در داوری صحیح پروژه ها مهم است.