زمان تحویل فرم آمادگی تحویل طرح نهایی کارشناسی معماری و معماری داخلی شهریور ۱۴۰۰… ۱۴۰۰/۰۶/۱۷

موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

به اطلاع دانشجویان درس طرح نهایی (پایان نامه) مقاطع کارشناسی ناپیوسته معماری، مهندسی معماری و معماری داخلی می رساند دانشجویانی که قصد دارند شهریور ماه ۱۴۰۰ پروژه طرح نهایی خود را تحویل دهند (تاریخ تحویل: ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۰)، بایستی حداکثر تا چهارشنبه ۱۷ شهریورماه ساعت ۱۲ ظهر، تاییدیه ی اساتید راهنمای معماری، سازه و تاسیسات را طی فرمهای شماره ۳ و شماره ۵ شیوه نامه به آدرس ای میل مسوولین پایان نامه ارسال نمایند.

📚 فقط دانشجویانی امکان تحویل فرمهای شماره ۳ و ۵ خود را در این تاریخ دارند که حتما از زمان تایید پروپوزال (فرم شماره یک) آنها حداقل ۲ ترم گذشته باشد.
📚 ارسال فرمهای تاییدیه ی اساتید راهنمای معماری، سازه و تاسیسات (هر ۳ نفر) و اساتید راهنمای معماری داخلی و تاسیسات( هر ۲ نفر) در تاریخ هفدهم شهریورماه ۱۴۰۰ با هم الزامی ست. بنابراین در صورت عدم تایید هر کدام از این ۳ نفر، دانشجو اجازه ی تحویل پروژه ی طرح نهایی خود را نخواهد داشت.
📚 دانشجویان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و مهندسی معماری بایستی مدارک خود را به آدرس ای میل b.zangeneh@hafez.ac.ir ارسال نمایند.
📚 دانشجویان مقطع معماری داخلی بایستی مدارک خود را به آدرس ای میل h.rahmani@hafez.ac.ir  ارسال نمایند.
📚 دانشجویان فرصت دارند تا پیش از تاریخ هفدهم شهریورماه ۱۴۰۰ به کرکسیون های معماری، سازه و تاسیسات برای دریافت تاییدیه ی تحویل ادامه دهند.

❗❗❗❗❗❗
لازم به ذکر است که ارائه ی امضای استاد محترم راهنمای معماری در فرم ارسالی دانشجویان به صورت ای میل الزامی است.

• با توجه به مجازی بودن تحویل پروژه های طرح نهایی، همه پروژه ها به صورت تحویل بررسی خواهند شد (دفاع نخواهیم داشت)، و لذا نمره ها از عدد ۱۸کسر خواهد شد

تبصره مهم- دانشجویانی که قصد اخذ نمره ی بالاتر از هجده را دارند و تقاضای برگزاری جلسه ی دفاع مجازی دارند، بایستی دو شرط زیر را تامین نمایند:
  •  استاد راهنمای محترم بایستی به صورت مکتوب درخواست دانشجو برای دفاع را طی نامه ای جداگانه تایید نمایند. (تاکید بر ارزش پروژه ی ارائه شده جهت برگزاری جلسه دفاع)
  • اسناد و مدارک پروژه بایستی جهت بررسیِ شرایط دفاع، به صورت کامل، حداکثر تا تاریخ هفده شهریور ماه در اختیار اساتید محترم داور قرار بگیرد

‎لازم به ذکر است تعیین صلاحیت برگزاری جلسه دفاع طرح نهایی، پس از بررسی پروژه ی ارائه شده، بر عهده ی مسوولین پایان نامه و اساتید داور می باشد.