جدول زمانبندی دفاع پایان نامه دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته معماری و معماری داخلی

defa 971 memari

• زمان برگزاری جلسات ارائه پروژه پایانی به اطلاع اساتید محترم راهنما، رسانده شده است، ولی دانشجویان موظف می باشند که روز و ساعت جلسه را با ایشان هماهنگ نمایند .
  • دانشجویان موظفند ۳۰ دقیقه قبل از شروع دفاع در مؤسسه حضور داشته باشند و در صورت تاخیر، دفاع ایشان کنسل و به بازه زمانی بعدی موکول می گردد .
  • زمان و ساعت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تغییر نمی باشد.
  • یک  جلد رساله صحافی نشده میبایست همراه با مدارک دیگر در روز دفاع یا تحویل ارائه گردد.
  • فرم نمره در انتهای رساله بایستی قرار گیرد.
  • فرم روند کرکسیون و کارنامه دانشجو همراه با رساله تحویل داده شود.(بصورت مجزا)
  • فرم تأیید انطباق رساله دانشجو با شیوه نامه توسط استاد راهنما (فرم شماره ۴) بایستی در روز دفاع یا تحویل ارائه شود.