اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور

کارشناسی ارشد

سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ موسسه آموزش عالی حافظ شیراز

ضمن عرض خیرمقدم، تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته‌شدگان محترم را به نكات ذیل جلب می‌نماید.

فرآیند ثبت‌نام شما به دو صورت، ثبت نام غیرحضوری و یا ثبت نام حضوری انجام خواهد شد.

1. ثبت‌نام غیرحضوری:

این ثبت‌نام بعد اعلام نتایج توسط سازمان سنجش آموزش کشور و زمان‌بندی مندرج در اطلاعیه سایت سازمان، ازطریق شماره واتساپ ۰۹۱۷۶۰۷۷۱۲۰(از ساعت ۱۴-۸) و شماره واتساپ۰۹۱۷۳۹۵۶۲۲۷(از ساعت ۱۷-۱۵) انجام خواهد شد.

** کلیه مدارک ثبت نام به صورت اسکن شده به شماره واتساپ اعلام شده ارسال گردد.

** جهت پست مدارک و یا تحویل حضوری هماهنگی‌های لازم با شما انجام خواهد شد.

1. ثبت نام حضوری:

با به همراه داشتن مدارک لازم که در صفحه بعد آمده است، به نشانی: شیراز، خیابان کریمخان زند، پشت هتل پارس مراجعه فرمایید.

** شروع کلاس‌ها یک هفته بعد از اعلام نتایج سازمان سنجش به صورت غیرحضوری با استفاده از سیستم‌های آموزش الکترونیکی و مجازی است. کلیه دانشجویان لازم است شیوه‌نامه آموزشی سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ و راهنمای استفاده از سیستم‌های آموزش الکترونیک که در سایت موسسه درج شده است را به دقت مطالعه فرمایید.

** در صورت وجود هرگونه مشکل می‌توانید با کارشناس رشته (کارشناس بخش فنی و مهندسی داخلی۱۰۲ و کارشناس بخش علوم انسانی داخلی۱۰۳) و بخشIT (داخلی۱۰۹ و یا آدرس اینستاگرام hafezuni.poshtiban@) تماس حاصل فرمایید.

مدیریت آموزشی

شماره تماس‌های مؤسسه: ۵-۳۲۳۱۹۶۴۲-۰۷۱

مدارک لازم جهت ثبت نام

به همراه داشتن اصل مدارک جهت ثبت‌نام الزامی است.

(لطفاً در صورت ثبت‌نام حضوری کپی مدارک ۲ سری ارایه گردد و در صورت ثبت نام مجازی کلیه مدارک اسکن شود.)

مدارک لازم جهت ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

۱٫ کپی شناسنامه (تمام صفحات)                                   ۲٫ کپی کارت ملی (پشت و رو)

۳٫ ۶قطعه عکس ۴*۳ سال‌جاری(برادران ۱۲قطعه عکس)

۴٫ اصل مدرک دوره کارشناسی پیوسته (یا گواهینامه موقت)

* در صورتی‌که مقطع قبلی کارشناسی‌ناپیوسته می‌باشد به همراه داشتن اصل مدرک دوره کاردانی الزامی می‌باشد.

۵٫ اصل زیرنمرات دوره کارشناسی پیوسته

* در صورتی‌که مقطع قبلی کارشناسی‌ناپیوسته می‌باشد به همراه داشتن اصل ریزنمرات دوره کاردانی الزامی می‌باشد.

۶٫ وضعیت نظام وظیفه (برادران)                                        ۷٫ فیش واریزی شهریه

۸٫ پرینت قبولی سازمان سنجش