اطلاعیه بسیار مهم در خصوص امتحانات پایان ترم….

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز

براساس مصوبه شورای آموزشی مؤسسه و شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا به آگاهی می‌رساند که:

1. کلیه امتحانات به صورت مجازی برگزار می‌شود و دانشجویان نمی‌توانند به صورت حضوری در مؤسسه جهت امتحان حضور یابند، لذا خواهشمند است آمادگی لازم جهت شرکت در آزمون (از قبیل اینترنت، شارژ دستگاه موبایل، تبلت، لپ تاپ یا رایانه) را قبل از شروع آزمون داشته باشید.

1. با توجه به اینکه حضور در جلسه امتحان پایان ترم اجباری می‌باشد، لذا دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که در صورت غیبت در هر جلسه امتحان، برای آن درس غیبت محسوب می‌گردد و از نمراتی که تا کنون در کلاس درسی اخذ نموده‌اند نیز محروم خواهند شد و به هیچ‌وجه آزمون مجدد برگزار نخواهد گردید و کلیه عواقب شرکت نکردن در آزمون پایان‌ترم برعهده دانشجو می‌باشد.

1. به منظور تسهیل شرایط در خصوص پرداخت شهریه با توجه به شرایط اقتصادی بوجود آمده تمهیدات زیر جهت پرداخت شهریه نیمسال دوم۹۹-۹۸ برای شما ایجاد شده است:
  • پرداخت حداقل ۷۰% از بدهی شهریه به صورت آنلاین قبل از شروع اولین امتحان(۹۹/۰۴/۱۴) و پرداخت مابه‌التفاوت آن تا پایان امتحانات(۹۹/۰۵/۰۲).
  • امکان پرداخت به صورت کارت به کارت برای دانشجویانی که رمز پویای خود را تا کنون دریافت ننموده‌اند (به شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۱۰۱۵۸۱۶۶۱۳ به‌نام آقای سیامک سامی) حداقل یک روز قبل از امتحان اول و ارسال عکس فیش واریزی به همراه نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و کدملی از طریق پیام‌رسان واتساپ به شماره(۰۹۱۷۶۰۷۷۱۲۰).