به همت انجمن علمی آپامه مسابقه بافت در ثانیه برگزار گردید.

دی/۱۳
برگزیده ها

سه شنبه هشتم دی ماه ۱۳۹۴ مصادف با میلاد پر برکت رسول اکرم (ص) ،مسابقه ای با عنوان “بافت در ثانیه” در محله سنگ سیاه با استقبال گسترده جمعی از اساتید ،فرهیختگان و دانشجویان برگزار گردید.حضور ۲۸۵ نفر در این مراسم ، فضای بافت تاریخی را پرشور کرده بود.
دانشگاه حافظ شیراز با همکاری دفتر تسهیلگری بافت تاریخی ،فرهنگی شیراز و معاونت فرهنگی شهرداری شیراز با اهداف ذیل برگزار کننده این برنامه بود.
۱-آشنایی بیشتر شهروندان شیرازی با بافت ارزشمند تاریخی فرهنگی شیراز
۲-تعامل بین ساکنین بافت با نسل جوان
۳-ایجاد خاطره سازی و حس تعلق خاطر
۴-معرفی بیشتر بافت تاریخی شیراز در دنیای مجازی که می تواند بازتابی جهانی داشته باشد.
۵-مستند سازی از بافت توسط فیلم و عکسهای شرکت کنندگان در مسابقه
۶-تجربه جدید از آداب و رسوم و فرهنگ غنی شیراز
شروع برنامه از ساعت ۷:۳۰ صبح با صرف صبحانه در هتل سنتی نیایش و پس از آن بازدید از بقعه متبرک بی بی دختران ، منزل فروغ الملک ،موزه مشکین فام و مسجد مشیر ادامه یافت.
در بخش بعدی برنامه موسیقی زنده گروه هیراد ، بازدید از منزل سعادت ، آرامگاه سیبویه و همچنین گذر سنگ سیاه تا پیش از صرف ناهار در هتل سنتی نیایش برگزار گردید.
برنامه تئاتر عروسکی ” جی جی بی جی ” نقاله خوانی ، پذیرایی و ارائه یادبود به کلیه بازدیدکنندگان در باغ ایلخانی حسن ختام مراسم بود.

IMG-20160101-WA0005 IMG-20160101-WA0003 IMG-20160101-WA0006 IMG-20160101-WA0007