تازه ها

سمینار

قابل توجه دانشجویان رشته مدیریت

کنفرانس ملی استراتژی های مدیریت برند(با رویکرد ایجاد و حفظ شخصیت و هویت ارزش برند ماندگار) در تاریخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۷ ساعت ۱۷-۹ در محل سالن همایش مجتمع آموزشی احسان همراه با پذیرایی ناهار و اعطای گواهینامه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری برگزار می گردد. ضمناً برای دانشجویان مدیریت مؤسسه حافظ رایگان می باشد. علاقمندان می توانند از ساعت۱۲-۸ مورخ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ به سرکارخانم اوجی(مدیرگروه) مراجعه نمایند.

با توجه به ظرفیت محدود اولویت با دانشجویان ترم آخر می باشد.

img1

مهم ـ وام دانشجویی

با توجه به اینکه وضعیت وام های دانشجویی نیمسال اول۹۶-۹۵ از سوی صندوق رفاه دانشجویی تا کنون مشخص نشده است، لذا خواهشمندیم شهریه مندرج در سایت را به طور کامل واریز نمایید.

مهم ـ واریز شهریه

شهریه واریزی جهت انتخاب واحد “شهریه ثابت به اضافه۲/۰۰۰/۰۰۰ریال علی الحساب شهریه متغیر” می باشد.

خواهشمند است شهریه مندرج در سایت را واریز نمایید و از تغییر مبلغ جداً خودداری فرمایید.

در غیراینصورت در زمان انتخاب واحد قادر به انتخاب واحد نخواهید بود.

آرشیو

آدرس: شیراز - چهارراه پانزده خرداد- (پارامونت سابق ) ابتدای خیابان لطفعلی خان زند - کوچه شهید حجری - پلاک 17

کدپستی :63783-71339

تلفن :23-32349420(71)98+