برنامه زمان بندی ارائه پایان نامه در بهمن ماه ۹۶ (نیمسال اول ۹۷-۹۶) … رشته معماری (پیوسته و ناپیوسته) و معماری داخلی

بهمن/۱۶
خبر ها

قابل توجه دانشجویان درس طرح نهایی

رشته معماری و معماری داخلی

برنامه زمان بندی ارائه پایان نامه در بهمن ماه ۹۶ (نیمسال اول ۹۷-۹۶) به شرح زیر میباشد :

• ارائه فرم شماره ۳ (فرم آمادگی ارائه پایان نامه) تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۹۶/۱۱/۱۸
  • فرم توسط استاد راهنما امضا گردد.
  • وضعیت دانشجو جهت دفاع یا تحویل پایان نامه مشخص گردد.

• تحویل نهایی جهت دانشجویانی که قصد دفاع از پایان نامه را   ندارند :
  • پنج شنبه ۹۶/۱۱/۲۶ساعت ۱۰ تا ۱۲

• شروع بازه جلسات دفاع از پایان نامه :

_شنبه   ۹۶/۱۱/۲۸(زمان بندی دقیق متعاقبا اعلام میگردد)

• دانشجویانی که فرم شماره ۳ را تا تاریخ ۹۶/۱۱/۱۸تحویل ندهند، امکان ارائه پایان نامه در این نیمسال را نخواهند داشت.
  • رساله میبایست بصورت صحافی نشده (همراه با سایر مدارک ) در تاریخ های مقرر جهت تحویل و یا دفاع از پایان نامه ارائه گردد.
  • دانشجویان میبایست طبق شیوه نامه و با نظارت استاد راهنما، رساله خود را تکمیل و ارائه دهند. در صورت مشاهده هرگونه ایراد کسر نمره لحاظ خواهد گردید.
  • جهت تسهیل کار دانشجویان برخی موارد که میبایست در رساله لحاظ شود به پیوست ارائه میگردد.