اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

آبان/۱۱
اطلاعیه ها

پيرو اطلاعيه‌ مورخ ۹۶/۰۸/۰۷، بدين وسيله ضمن اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي و همچنين معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته‌هاي محلهاي مصاحبه دار، بورسيه و داراي شرايط خاص در مرحله تكميل ظرفيت آزمون ورودي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۱۳۹۶ توجه داوطلبان را به موارد ذيل معطوف مي‌دارد:

الف– كليه داوطلبانيكه اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شده نهايي اين مرحله اعلام گرديده لازم است ابتدا براي اطلاع از زمان دقيق ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رسانيدانشگاه و يا موسسه آموزش عالي محل قبولي مراجعه و سپس با همراه داشتن مدارك ثبت‌نامي (مدارك مندرج در اطلاعيه مورخ ۹۶/۰۶/۱۱ اين سازمان درخصوص اعلام اسامي پذيرفته شدگان نهايي مندرج در سايت سازمان) در زمان مقرر براي ثبت نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند. ضمناً در صورت عدم اعلام برنامه‌زماني از سوي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي پذيرفته شدگان لازم است براي ثبت‌نام در يكي از روزهاي دوشنبه ۹۶/۰۸/۱۵ و يا سه‌شنبه ۹۶/۰۸/۱۶  به دانشگاه و یا موسسه آموزشی ذیربط مراجعه نمايند.

ب– آن دسته از داوطلباني كه متقاضي كد يا كدرشته محلهاي تحصيلي مصاحبه دار، بورسيه و يا داراي شرايط خاص مندرج در بند «ج» اين اطلاعيه بوده‌اند و فهرست اسامي آنان در پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به عنوان معرفي شده چند برابرظرفيت اعلام گرديده، لازم است براي اطلاع از زمان و محل انجام مصاحبه و ساير مراحل گزينش با توجه به مندرجات اين اطلاعيه به ارگان بورسيه و يا موسسه آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند.

يادآوري:
۱- نتايج نهايي كدرشته محلهاي تحصيلي از رشته‌هاي مصاحبه دار، بورسيه و داراي شرايط خاص پس از دريافت نتايج مصاحبه و انجام گزينش نهايي متعاقباً اعلام خواهد شد.

۲- آن دسته از داوطلباني كه علاوه بر قبولي نهايي در رديف معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي داراي  شرايط خاص (مصاحبه‌دار و يا بورسيه) قرار گرفته‌اند «بندهاي الف و ب فوق» لازم است مطابق مفاد هر دو بند در موعد مقرر اقدام نمايند.بدیهی است درصورتیکه برای مصاحبه رشته های خاص مراجعه کنند و نهایتاً پذیرش شوند، می بایست در رشته خاص ثبت نام و ادامه تحصیل دهند و قبولي قبلي آنان كان لم يكن خواهد شد.

۳- چنانچه داوطلبي با توجه به علاقه مندي خود، فقط يك مورد را پيگيري نمايد، متعاقباً نمي‌تواند براي مورد ديگر، بعداز مهلت مقرر اقدام نمايد.

ج – نام دانشگاهها و موسسات آموزش عالي پذيرنده دانشجو در رشته‌هاي بورسيه و يا داراي شرايط خاص

معرفي شدگان در كد رشته محلهاي تحصيلي بورسيه و يا داراي شراي خاص لازم است براي اطلاع از زمان و آدرس محل مصاحبه از روز دوشنبه مورخ ۹۶/۰۸/۲۲ به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مندرج در جدول ذيل مراجعه نمايند.

آدرس پايگاه اطلاع رساني نام دانشگاهها و موسسات
 www.shahed.ac.ir دانشگاه شاهد
www.mut.ac.ir دانشگاه صنعتي مالك اشتر
www.aja.ir

شماره تلفن ۵۲۵۵۳۶۵۷-۰۱۱ و ۵۲۳۳۲۰۲۲ الي ۹-۰۱۱ داخلي ۳۶۵۷

دانشگاه علوم دريايي امام خميني(ره) نوشهر
www.ujsas.ac.ir دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري دادگستري
www.aja.ir دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري
www.osool.ac.ir دانكشده غيرانتفاعي اصول الدين
www.refah.ac.ir دانشكده غيرانتفاعي رفاه تهران
www.urd.ac.ir دانشگاه غيرانتفاعي اديان و مذاهب قم
http://amiralmoemenin.ac.ir دانشگاه غيرانتفاعي اميرالمومنين (ع) اهواز
www.khatam.ac.ir دانشگاه غيرانتفاعي خاتم تهران
www.icqt.ac.ir دانشگاه غيرانتفاعي معارف قرآن و عترت(ع) اصفهان
www.ita.isoa.ir موسسه غيرانتفاعي هنر و انديشه اسلامي قم

تذكرات مهم:

۱- باتوجه به اعلام دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، كدرشته محل ۲۵۱۹۴ (سينما) از كدرشته امتحاني ۱۳۵۷ موسسه غيردولتي و غيرانتفاعي كمال‌الملك – نوشهر از رديف رشته‌هاي مرحله تكميل ظرفيت حذف شده و در كدرشته محل مذكور داوطلبي به عنوان پذيرفته شده اعلام نمي‌گردد.

۲- پذيرفته شدگان مندرج در اين اطلاعيه كه قبلاً در يكي از دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار گرفته‌اند، لازم نيست از محل قبولي قبلي انصراف دهند، بلكه با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و توسط موسسه محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه، مدارك ثبت نامي افراد مذكور از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌گردد. ضمناً لازم به ذكر است قبولي قبلي آن دسته داوطلباني كه اسامي آنان در اين اطلاعيه نيز به عنوان پذيرفته شده درج گرديده است، لغو مي‌باشد.

۳- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفته شده نهايي در دوره‌هاي روزانه به همراه اين اطلاعيه در سايت اينترنتي اين سازمان درج گرديده، حتي در صورت عدم ثبت نام در محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه نيز، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون تحصيلات تكميلي سال ۱۳۹۷ را ندارند.

۴- عدم مراجعه در تاريخهاي مقرر به منزله انصراف از تحصيل در كد رشته محل ذيربط تلقي مي‌گردد.

ضمناً داوطلبان گرامي مي‌توانند سوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org در ميان گذاشته و يا با شماره تلفن ۴۲۱۶۳ با پيش شماره ۰۲۱ تماس حاصل نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور