اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط وضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته در پذيرش دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي سال ۱۳۹۷

پيرو اطلاعيه مورخ ۹۷/۰۲/۰۹ بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت نام و شركت در پذيرش دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي-غيرانتفاعي سال ۱۳۹۷ مي‌رساند كه پذيرش براي دوره‌هاي مذكور صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم) مي‌باشد و ثبت‌نام براي اين دوره‌ها منحصراً بصورت اينترنتي از روز يكشنبه مورخ ۹۷/۰۳/۰۶ آغاز مي‌شود و تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۹۷/۰۳/۱۲ پايان مي‌پذيرد؛ لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي واختصاصي به شرح ذيل هستند، مي‌توانند در پذيرش مذكور ثبت‌نام و انتخاب رشته نمايند.

شرايط ثبت‌نام‌:

علاقه مندان به تحصيل در دوره‌هاي كارداني نظام جديد مي‌بايست ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غير ايراني و توضيحات مربوط به سهميه شاهد و ايثارگر (مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام) در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند، به عنوان داوطلب اين دوره منحصراً در يك رشته امتحاني و متناسب با رشته تحصيلي  و كدرايانه اي چهار رقمي ديپلم خود (طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام) متقاضي ادامه تحصيل شوند.

دفترچه راهنماي ثبت‌نام از روز يك‌شنبه مورخ ۹۷/۰۳/۰۶ در پايگاه اطلاع رساني سازمان قرار مي‌گيرد.

ثبت‌نام منحصراً به روش ذيل امكان پذير است:

۱- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان به نشاني: (www.sanjesh.org).

۲- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام  از پايگاه اطلاع رساني سازمان.

۳- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز جهت ثبت‌نام.

۴- با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام منحصراً بصورت اينترنتي انجام مي‌گيرد، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي بانكي عضو شبكه شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال است، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان و پرداخت مبلغ ۲۲۰٫۰۰۰ (دويست و بيست هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام شركت در پذيرش دوره هاي مذكور، نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمايند.

تذكر: چنانچه داوطلبي علاقه مند به شركت در گزينش رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غير دولتي – غيرانتفاعي است، لازم است كه علاوه بر پرداخت مبلغ ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۵۵٫۰۰۰ (پنجاه و پنج هزار) ريال ديگر نيز براي دوره هاي مذكور اقدام نمايد.

تبصره: با توجه به اينكه مقرر گرديده است كه در مراحل مختلف فرآيند اين پذيرش، خدماتي از طريق پيام كوتاه به داوطلبان ارائه شود، داوطلباني كه تمايل به استفاده از خدمات پيام كوتاه دارند، با انتخاب گزينه مربوط و پرداخت مبلغ ۵٫۰۰۰(پنج هزار) ريال به عنوان هزينه استفاده از خدمات پيام كوتاه، مي‌توانند از اين خدمات استفاده نمايند.

دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتي:

به داوطلبان توصيه مي‌شود كه مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام، ابتدا فرم پيش نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس بر اساس فرم پيش نويس با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور اطلاعات لازم را بر اساس بندهاي برنامه نرم افزاري ثبت نام وارد نمايند. راهنماي جامع نحوه تكميل فرم در برنامه نرم افزاري ثبت نام اينترنتي موجود است و داوطلبان براي كسب اطلاع بيشتر مي‌توانند به اين راهنما مراجعه نمايند. ضمناً داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت نام دقت نمايند.

بديهي است كه در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن در پذيرش دوره مذكور، قبولي وي باطل شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

تذكرمهم:

۱- آن دسته از داوطلباني كه در زمان ثبت‌نام، دانش آموز سال آخر بوده و موفق به دريافت مدرك ديپلم نشده‌اند، در اين مرحله درج معدل براي آنها الزامي نمي‌باشد. اين داوطلبان مي‌بايست از روز دو‌شنبه مورخ ۹۷/۰۵/۰۸ لغايت روز جمعه مورخ ۹۷/۰۵/۱۲ با مراجعه به قسمت ويرايش اطلاعات در سايت اين سازمان نسبت به درج و يا ويرايش معدل ديپلم اقدام نمايند. بديهي است عواقب ناشي از عدم درج معدل به عهده شخص داوطلب خواهد بود.

۲- به اطلاع كليه داوطلبان مي‌رساند كه پذيرش براي كليه رشته‌هاي دوره‌هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني و حرفه‌اي و موسسات آموزش عالي غيردولتي-غيرانتفاعي سال ۱۳۹۷ (۴۲ رشته امتحاني) صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم) انجام مي شود.

توصيه‌هاي‌ مهم‌:

۱- به داوطلبان توصيه مي‌شود كه در انتخاب كدرشته امتحاني خود دقت لازم را مبذول فرمايند؛ لذا پس از دريافت كد پيگيري ۱۶ رقمي، در اين خصوص به درخواست‌هاي داوطلبان مبني بر اصلاح مورد فوق ترتيب اثر داده نخواهد شد.

۲- توصيه‌ مي‌شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه و دريافت كدپيگيري، يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و آن را نزد خود نگهداري نمايند.

۳- هرگونه‌ تغييري‌ از طريق‌ نشريه پيك‌ سنجش‌ (هفته‌نامه خبري‌ و اطلاع‌رساني‌ سازمان ‌سنجش‌)، پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طريق رسانه‌هاي عمومي ‌اعلام ‌خواهد شد.

۴- در صورت‌ لزوم‌ داوطلبان مي‌توانند با شماره تلفن‌ ۴۲۱۶۳-۰۲۱ با روابط عمومي ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور تماس‌ حاصل‌ نمايند و يا از طريق سيستم پاسخگويي اينترنتي (غيرحضوري) سازمان اقدام نمايند.