اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان اعلام اسامي پذيرفته‌ شـدگان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال ۱۳۹۶

شهریور/۲۹
اطلاعیه ها

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره زمان اعلام اسامي پذيرفته‌شـدگان نهايي‌ رشته‌هاي تحصيلي متمركز و همچنين

معرفي‌شدگان چند برابرظرفيت رشته‌ نيمه‌متمركز فوريت‌هاي پزشكي

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان، به اطلاع مي‌رساند نتايج پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي تحصيلي متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال ۱۳۹۶ (اعم از رشته‌هاي تحصيلي پذیرش با آزمون و يا رشته‌هاي تحصيلي پذیرش صرفاً  با اعمال سوابق تحصیلی) و همچنين معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت پذيرش رشته تحصيلي نيمه‌متمركز فوريت‌هاي پزشكي آزمون مذكور در روز سه‌شنبه مورخ ۱۳۹۶/۶/۲۸ از طريق پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org  اعلام مي‌گردد. لذا از داوطلباني كه در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي اين آزمون قرار مي‌گيرند دعوت مي‌شود، با توجه به مندرجات اطلاعيه‌اي كه در اين خصوص به‌طور همزمان با اعلام نتايج منتشر خواهد شد، ابتدا به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي ذي‌ربط مراجعه نموده و ضمن كسب ‌اطلاع از برنامه زماني و مدارك اعلام شده مربوط به هر كد رشته‌محل، در زمان مقرر براي ثبت‌نام و ساير مراحل پذيرش به نشاني مشخص شده مراجعه نمايند. بديهي است در صورت نبودن برنامه زماني خاص در سايت دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل قبولي، پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه ۹۶/۷/۱ و يا يكشنبه ۹۶/۷/۲ با  در دست ‌‌داشتن ‌‌مدارك‌‌ لازم‌ براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند.