مرداد/۰۹
اطلاعیه ها

دين وسيله به اطلاع كليه شركت­كنندگان آزمون دوره‌هاي كارداني نظام­جديد‌ (دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال ۱۳۹۶مي­رساند كه اصلاحات و هم‌چنين كدرشته‌هاي تحصيلي جديد علاوه بر رشته‌هاي تحصيلي موجود در دفترچه راهنماي آزمون مذكور بعد از انتشار دفترچه راهنما به شرح ذيل به اين سازمان واصل گرديده است. لذا كليه داوطلبان (اعم از داوطلباني كه در رشته پذيرش با آزمون و يا در رشته‌هاي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي ثبت­نام كرده‌اند) در صورت تمايل با توجه به رشته ‌امتحاني كه در آن ثبت‌نام نموده‌اند، مي‌توانند ضمن مطالعه دفترچه راهنماي شركت در آزمون و همچنين توجه به نكات و مندرجات اين اطلاعيه از تاریخ ۹۶/۵/۱۰ لغایت ۹۶/۵/۱۳ (همزمان با پرينت كارت آزمون) با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org نسبت به اصلاح­ كدرشته ‌محلهاي انتخابي در قسمت ويرايش اطلاعات كارت اقدام نمايند.

دریافت فایل اصلاحات، حذفیات و رشته محلهای جدید دفترچه راهنماي آزمون دوره‌هاي كارداني نظام جديد (دانشگاه فني و حرفه‌اي و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال ۱۳۹۶ فرمت PDF
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور